Személyes Célok A Mentális Egészség

egészségügyi tanácsok

Sokan diagnosztizált mentális betegség elérni erőt and recovery keresztül részt vevő egyéni vagy csoportos kezelés. Vannak sok különböző kezelési lehetőségek állnak rendelkezésre. Nincs olyan kezelés, ami mindenkinek jó, az egyének is úgy döntött, hogy a kezelés, vagy a kombinált kezelések, hogy működik a legjobban. Beteg feketelista meglehetősen gyakori, de ritkán tárgyalt probléma, az egész az amerikai egészségügyi rendszer annak ellenére, hogy sokak szerint etikátlan, gyakran illegális is. Az orvosok használni ezeket a feketelistát, mint azt, figyelmezteti a többi, az orvosok a betegek úgy érzik, jelenthet problémát, de ők is használják, hogy megbüntesse a betegek számára nincs más oka, mint a betegek a kérdés bosszantotta a doktor, vagy nem nyújtott be panaszt ellene, gyakran egy szándékos kísérlet orvosi szabotázs. Néha az orvosok kifejezetten kérheti, hogy egy adott beteg tagadható, orvosi ellátás. Más alkalommal, az orvosok önként tartózkodjanak nyújtó ellátás miatt a félelem, hogy egy adott beteg lehet, hogy pert indít ellene, vagy lehet, hogy egy kábítószer-kereső. Mivel a tagadás a megfelelő kezelés vezethet, hogy a sérülés vagy halál egy beteg, feketelista, az a valóságban egy formája, orvosi testi rosszindulatú rágalmazás.

Nem Allopátiás Terápiák (Nem-Konvencionális Terápiák): utal, hogy széles a kezeléseket, amelyek nem általánosan használt allopátiás gyógyszer; ez magában foglalja azokat a továbbiakban: kiegészítő vagy alternatív.

Nem allopátiás terápiák általában eltérnek allopátiás orvoslás szempontjából diagnosztikai technikák, elméletek, a betegség, a betegség, a kezelés paradigmák. A kategorizálás, a speciális terápiák, mint a nem-allopátiás folyadék: mint a klinikai bizonyíték arra vonatkozóan, hatékonyságot felhalmozott, egyes nem-allopátiás terápiák lehet szert széles körben elfogadják, így fogadható el az allopátiás gyógyszer.

Európában, aggodalmak megfelelő kezelés Crohns szindróma vezetett egy tanulmány, amely 10 gasztroenterológusok, 3 sebészek, 2 háziorvosok 12 különböző országokban értékelik a kollégáim kezelés Crohns szindrómás betegek.


Az eredmények nem voltak jó.
A testület megállapította, hogy a kezelés nem volt megfelelő, 52% - át az időt. Értékelése után a statisztikák Crohns betegség kezelés, ez a szakértői testület jött ki egy iránymutatást a szakemberek, hogy segítsen nekik betegek kezelésére megfelelően.

Míg a hosszú távú előnyeit a csomagban fizetési megközelítés még nem vizsgálták, az akut ellátás szolgáltatók jelezték, hogy ők már látni jelentős csökkentését % -beteg orvosi költségeket, valamint a tartós minőség a beteg állapotára. A Medicare kezdeményezés kiterjesztették keresztül 2018 széles körű eljárások. Eközben, mint április 1. ebben az évben, válassza ki a metropolitan statisztikai területen, a Medicare elrendelte egy új típusú csomagban támogatási program, az úgynevezett CJR (Átfogó Érdekel, az Ízületi protézis) mintájára BPCI.

Az egyik elsődleges oka a szédülés, szédülés Benignus Paroxizmális Pozicionális Vertigo (BPPV), is ismert, mint a Jóindulatú Szédülés vagy Pozicionális Vertigo.

Kiropraktika orvosok elemzés ez az állapot azután, hogy egy teljes esetben a történelem, majd egy gyors vizsgálat, neurológiai vizsgálat. Megfelelő diagnózis az első lépés a csontkovács kezelés vertigo. Ez a feltétel akkor kezelni bizonyos járult manővereket. Kiropraktika orvosok a különböző Csontkovács Központok képzett, hogy végezze el az Epley vagy Semont Manőver, ami egy könnyű, jól tolerálható technika, amely képes meggyógyítani a BPPV-ben a betegek többsége.